Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ειρωνεία της ζωής να παραπονιέται ο Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία

Ειρωνεία της ζωής να παραπονιέται ο Γιασικεβίτσιους για τη διαιτησία
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:27

Πως τα φέρνει η ζωή… Κάποτε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε… επτά-οκτώ βήματα, πριν σουτάρει και οι διαιτητές κοιτούσαν τις… εξέδρες. Κάποτε στον Παναθηναϊκό, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έπαιρναν τα φάουλ σαν… ποπ κορν στο σινεμά και κατασκήνωναν στη γραμμή των ελευθέρων βολών… Κάποτε ο Γιασικεβίτσιους έπαιζε και έπαιρνε τίτλους στη σκιά του «φάρου». Τώρα του φταίνε οι βολές και τα φάουλ…

«Υπήρξε μεγάλη διαφορά στον αριθμό των φάουλ στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Οι πολλές βολές στην παράταση έμοιαζαν με υπερβολή. Τιμωρηθήκαμε πολύ αυστηρά από τους διαιτητές», είπε για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας…

Πως τα φέρνει η ζωή, ε; Ειρωνεία να ακούει κανείς τον Γιασικεβίτσιους να παραπονιέται για τη διαιτησία, μετά από αυτά που έχουν δει τα μάτια μας στο «Ελλαδιστάν» του… φάρου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έκανε το εξαιρετικό, καλύτερο

Έκανε το εξαιρετικό, καλύτερο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δούλεψε πρώτα μεταγραφικά και τώρα δουλεύει στο παρκέ, για να είναι ο Ολυμπιακός καλύτερος του περσινού.

Μπαίνει σε ρυθμό τίτλου, ο Θρύλος

Μπαίνει σε ρυθμό τίτλου, ο Θρύλος

Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει με καθημερινές προπονήσεις, ενόψει του Σούπερ Καπ και θέλει να αρχίσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της, στη διεκδίκηση τίτλων.