Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγη ντρίμπλα, πολλή πάσα και γρήγορη

Λίγη ντρίμπλα, πολλή πάσα και γρήγορη
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:43

Τι είδαμε κατά βάση, σε αυτά τα φιλικά του Ολυμπιακού, τα οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε, για να «μοντάρει» στο έπακρο την ομάδα του και να την εμφανίσει έτοιμη, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, με την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων. Είναι σαφές ότι η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά εκεί που θα μετρήσει πραγματικά αυτή η πρόοδος, είναι στα επίσημα. Και η ουσία έγκειται σε ένα βασικό στοιχείο: Οι αρχές του Ολυμπιακού παρέμειναν σταθερές. Το υλικό βελτιώθηκε.

Ποιες είναι αυτές οι αρχές: Λίγη ντρίμπλα, πολλή πάσα και -κυρίως- γρήγορη πάσα! Άμεση μεταβίβαση και σωστή. Με ακρίβεια. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ήδη να χτυπάει την μπάλα στο παρκέ, όσο λιγότερο γίνεται. Να την περνάει, από παίκτη σε παίκτη στην πεντάδα όσο περισσότερο και πιο γρήγορα γίνεται. Να δίνει τη δυνατότητα στην πεντάδα του να βρίσκει όσο το δυνατόν περισσότερα ελεύθερα σουτ και να εκτελεί.

Ίδια ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ως προς τη φιλοσοφία του. Αλλά καλύτερη, ως προς το υλικό του. Μένει να δείξει τι μπορεί να κάνει στο παρκέ και να φτάσει εκεί όπου δείχνει ότι αξίζει να φτάσει. Σε τίτλους, Final 4 και πιο πέρα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έκανε το εξαιρετικό, καλύτερο

Έκανε το εξαιρετικό, καλύτερο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δούλεψε πρώτα μεταγραφικά και τώρα δουλεύει στο παρκέ, για να είναι ο Ολυμπιακός καλύτερος του περσινού.