Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντετοκούνμπο: «Χαρά και ευθύνη να εκπροσωπώ την Ελλάδα» (video)

Αντετοκούνμπο: «Χαρά και ευθύνη να εκπροσωπώ την Ελλάδα» (video)
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:54

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στη media day των Μπακς, ενόψει της νέας σεζόν, με το μυαλό του στην Εθνική ομάδα και την παρουσία της στο ευρωμπάσκετ, δείχνοντας ότι σκέφτεται από τώρα το παγκόσμιο.

Είναι και τούτη μια από τις στιγμές που σηματοδοτούν την καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτός και τα αδέρφια του φορούν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και εκπροσωπούν τη χώρα που τους μεγάλωσε και τους ανέδειξε. Τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ την ευχαριστήθηκε. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που περίμενε ο ίδιος και όλοι μας, αλλά εισέπραξε πολλή αγάπη από τον κόσμο.

Ο Γιάννης στρέφει το βλέμμα του πλέον στη 10η σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς. Σύμφωνα με το ESPN, είναι ο καλύτερος παίκτης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου δηλαδή.

Ο Γιάννης μαζί με τους Μπακς θα ταξιδέψουν την άλλη εβδομάδα στο Αμπού Ντάμπι για δύο φιλικά με τους Ατλάντα Χοκς, ενταγμένα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης