Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «Να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να παίρνουμε τίτλους»

Βεζένκοβ: «Να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να παίρνουμε τίτλους»
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:45

Ο Σάσα Βεζένκοβ, ο MVP του Ολυμπιακού από την περσινή σεζόν, δείχνει να έχει μπει και φέτος δυναμικά και να προχωρά προς νέες διακρίσεις. Ο Βούλγαρος διεθνής μίλησε στην κάμερα της bwin και τόνισε πως θέλει να είναι σταθερός στην προσφορά του στην ομάδα, να δουλεύει καλά και να πανηγυρίζει τίτλους, με τον Ολυμπιακό.

«Να έχουμε υγεία και θα δίνω το 100% για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους μας», τόνισε χαρακτηριστικά. «Η σταθερότητα δουλεύεται και είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους», πρόσθεσε ο περσινός MVP, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό.

Στην καλή του βραδιά ο Βεζένκοβ μπορεί να πάρει ματς μόνος του και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για τον Μπαρτζώκα. Στη regular season της EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 13,7 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,0 κλέψιμο και 17,8 βαθμούς στο PIR. Είχε κατά μέσο όρο 67% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα και 84% στις βολές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης