Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη κούπα της σεζόν σε περιμένει!

Η πρώτη κούπα της σεζόν σε περιμένει!
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 10:06

Έφτασε η ώρα για την πρώτη επίσημη υποχρέωση του Θρύλου! Τζάμπολ στα επίσημα ματς του κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 21:00 αντιμετωπίζει τον Προμηθέα, στη Ρόδο, για τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ. Το πρώτο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου, μπορεί να μην κρίνει άμεσα τίτλο, αλλά τον κρίνει… έμμεσα. Αφού δίνει το εισιτήριο για τον τελικό του Σούπερ Καπ, το οποίος είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν και μπορεί να δώσει την ιδανική εκκίνηση στον Θρύλο, στη νέα προσπάθεια την οποία θα κάνει.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει μαζί του τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος είναι ο έβδομος ξένος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να τον κρατήσει εκτός λίστας. Η ομάδα είναι έτοιμη, συνολικά, έχει δουλέψει καλά, έχει δουλέψει σε προπονήσεις και φιλικά και έχει βγάλει καλό πρόσωπο.

Απέναντι σε όποιον αντίπαλο βρει μπροστά του, σε ημιτελικό και τελικό, ο Ολυμπιακός θα παίξει με σεβασμό. Με σεβασμό πρωτίστως στο άθλημα. Εν συνεχεία στο όνομά του. Στο κύρος του, ως ομάδα. Στον κόσμο του και στην ιστορία του. Πάντα με σεβασμό. Και πάντα με στόχο. Πάντα με θέληση για τη νίκη. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ο Ολυμπιακός θα δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Γιατί αυτό είναι σεβασμός. Πάμε γερά για την πρώτη επίσημη νίκη της σεζόν και το πρώτο βήμα, προς την πρώτη κούπα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης