Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και την κούπα ξανά φέρε στον Πειραιά!

Και την κούπα ξανά φέρε στον Πειραιά!
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 09:55

Το εμπόδιο του Προμηθέα ξεπεράστηκε και τώρα σειρά έχει ο Παναθηναϊκός! Ο Θρύλος μπροστά στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, σε ένα ματς το οποίο κρίνει την πρώτη κούπα της αγωνιστικής περιόδους! Στις 21:00 το πρώτο τζάμπολ στο ματς και… ιδού η Ρόδος, ιδού και ο πρώτος τίτλος της σεζόν!

Ο Θρύλος έπαιξε στον ημιτελικό εξαιρετικό μπάσκετ, δίχως να αποφύγει και τα λάθη. Έκανε αυτό που έπρεπε, επέβαλε τον ρυθμό του, την αγωνιστική ανωτερότητά του και έδειξε ξεκάθαρα, σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού, ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει αυτή την πρόκριση. Ότι δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία να είναι εκείνος, ο οποίος θα σηκώσει την πρώτη κούπα της σεζόν.

Και απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να κάνει πράξη αυτό το οποίο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν έκανε… κατά κόρον: Να νικήσει ξανά τον Παναθηναϊκό και να πάρει σε τελικό με εκείνον αντίπαλο, άλλον ένα τίτλο… Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανεβάσει το δικό του. Με μεταγραφές ουσίας και με δουλειά. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό απόψε, είναι έτοιμος να πανηγυρίσει και να γράψει ξανά ιστορία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θύμισε «φάρο»

Θύμισε «φάρο»

Τα έχουμε πει. Δεν είναι εύκολο να απαλλαγεί το μπάσκετ από αυτά τα οποία έζησε για χρόνια και χρόνια.