Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τη μία, κορυφαία ομάδα Ευρωλίγκας και από την άλλη… πάτος

Από τη μία, κορυφαία ομάδα Ευρωλίγκας και από την άλλη… πάτος
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 10:28

Το πιο δύσκολο από όλα δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή. Το πιο δύσκολο από όλα είναι το να παραμείνεις εκεί. Ο Ολυμπιακός όχι απλώς έφτασε στην κορυφή, αλλά καταφέρνει και την κρατά. Στην Ελλάδα παραμένει το Νο1 και στην Ευρώπη, θέλει να γίνει από «ομάδα Final4», «ομάδα τίτλου». Νικητής. Και για αυτό δουλεύει. Και αυτή είναι η μεγάλη του διαφορά με τον Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Κυριακής, στο παρκέ του κλειστού της Καλλιθέας, στη Ρόδο, τέθηκαν αντιμέτωπες δύο διαφορετικές ομάδες, με διαφορά χαώδη μεταξύ τους. Από τη μία, κορυφαία ομάδα Ευρωλίγκας και από την άλλη… πάτος. Και αυτή η διαφορά, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ολοένα και μεγαλώνει.

Γιατί ο Ολυμπιακός δίχως έπαρση, δίχως υπεροψία, δίχως κακοποίηση της ανωτερότητάς του, έβαλε και βάζει στο παιχνίδι του νέα στοιχεία, τα οποία τον κάνουν καλύτερο. Και ο Παναθηναϊκός απλώς… ψάχνεται. Είναι ακόμη η αρχή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ακόμη καλύτερος και έτσι η διαφορά είναι εφικτό να ανοίξει και άλλο. Και στο τέλος το σερί να είναι ακόμη μεγαλύτερο και ακόμη πιο εμφατικό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Είναι, απλώς, καλύτερος

Είναι, απλώς, καλύτερος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει προς τα επάνω. Ο Παναθηναϊκός… flat. Δικαίως ο πρώτος τίτλος βάφτηκε ερυθρόλευκος και φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι μόνο η αρχή.