Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οικογένεια! Το μήνυμα του Χρήστου Μπαφέ θα σε συγκινήσει… (photo)

Οικογένεια! Το μήνυμα του Χρήστου Μπαφέ θα σε συγκινήσει… (photo)
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 11:13

Οικογένεια. Μια μεγάλη οικογένεια. Με τα μέλη της να αγαπιούνται ανθρώπινα και όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Να είναι αδέρφια… Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε στον Χρήστο Μπαφέ το τρόπαιο του Σούπερ Καπ. Ξέρουν όλοι μέσα στην ομάδα το γιατί. Το γνωρίζουν και όσοι… γνωρίζουν. Και η κίνηση αυτή είναι κάτι παραπάνω από μια κίνηση αγάπης. Είναι κίνηση σεβασμού… Και ο τιμ μάνατζερ του Θρύλου έγραψε στα social media για την κίνηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, προς εκείνον.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Ήταν ο πρώτος του τίτλος ως αρχηγός και μου έκανε τεράστια τιμή. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα πριν 13 χρόνια και ταξιδέψαμε μαζί για το Καρπενήσι, κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι το Παπάκι μας είναι μάγκας. Σ’ ευχαριστώ Κώστα. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά (παίκτες, προπονητές, συνεργάτες) για αυτή τη στιγμή και να τους ευχαριστήσω που είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Και φυσικά τους προέδρους που είναι πάντα εδώ για όλους μας! Υγεία σ’ όλους…», έγραψε ο Χρήστος Μπαφές…

Οικογένεια… Δείτε τη φωτό:

Διαβάστε επίσης

Είναι, απλώς, καλύτερος

Είναι, απλώς, καλύτερος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει προς τα επάνω. Ο Παναθηναϊκός… flat. Δικαίως ο πρώτος τίτλος βάφτηκε ερυθρόλευκος και φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι μόνο η αρχή.