Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν ομαδούλα, πήγε να παίξει… αντιμπάσκετ

Σαν ομαδούλα, πήγε να παίξει… αντιμπάσκετ
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 15:37

Ομάδα με… σύνδρομο ήττας, από τον Ολυμπιακό. Λογικό. Στο 8-0 βρίσκεται πλέον, από πέρσι. Στο 8-0 από το βράδυ της Κυριακής έτσι; Μέχρι το βράδυ της Κυριακής ήταν στο 7-0 και… εύκολα. Αλλά μιλάμε για… σύνδρομο ήττας και για νοοτροπία και προσέγγιση… ομαδούλας. Δεν λέμε ότι είναι. Για τον Ολυμπιακό δεν είναι καλό να λέμε ότι νικάει… ομαδούλες. Ίσα-ίσα. Δυνατούς αντιπάλους θέλει ο Θρύλος και όχι ομάδες, οι οποίες πριν καν μπουν στο γήπεδο κοιτάζουν πως θα παίξουν… αντιμπάσκετ.

Πριν καν αρχίσει ο τελικός του Σούπερ Καπ, στην τηλεόραση σχολιαζόταν το πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά το σκορ και να πάει σε λιγότερες κατοχές. Να κρατήσει τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ. Και ως ένα βαθμό πήγε να το επιτύχει. Αλλά ήταν τόσο αφοσιωμένη σε αυτό, η… κάτι σαν ομαδούλα που είχε απέναντί του ο Ολυμπιακός στον τελικό του Σούπερ Καπ, ώστε… ξέχασε να παίξει και λίγο μπάσκετ… Έμεναν 7μιση λεπτά για το φινάλε και είχε βάλει… 43 πόντους ή κάπου εκεί τέλος πάντων…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και που πήγε να κρατήσει χαμηλά το σκορ ο ΠΑΟ, τι κατάφερε εντέλει; Μόνο να… αφήσει κάκιστη εικόνα στο γήπεδο. Πέραν της ήττας, άφησε εικόνα μιας ομάδας η οποία δεν ξέρει τι κάνει, στο παρκέ… Κωμωδία.

Διαβάστε επίσης