Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος περιμένει από τον Μπαρτζώκα να πει «θα πάω Final 4 και θα το πάρω»;

Ποιος περιμένει από τον Μπαρτζώκα να πει «θα πάω Final 4 και θα το πάρω»;
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 16:19

Δεν εξέπληξε κανέναν η μετριοφροσύνη του Γιώργου Μπαρτώκα, ως προς τους στόχους της ομάδας του, για τη φετινή σεζόν. Την ώρα κατά την οποία όλη η πλάση μιλά για καλύτερη ομάδα, για βελτιωμένη εικόνα, για καλύτερο ρόστερ και για… Final 4 και κούπα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας λέει «θα δούμε εν καιρώ». Και φυσικά πράττει άριστα. Ποιος περιμένει από τον Μπαρτώκα να πει «θα πάω Final 4 και θα το πάρω»; Αν υπάρχει έστω και ένας, πάει να πει ότι δεν… παρακολουθεί. Ξέρει κανείς τον προπονητή του Ολυμπιακού να λέει μεγάλα λόγια; Μπα…

Και για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός συνεχίζει να διακρίνεται και να πηγαίνει ψηλά. Γιατί δεν μιλάει πολύ. Και δεν βάζει ψηλά τον πήχη ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. Γιατί στην πράξη πάντα τον έχει ψηλά. Δεν χρειάζεται να το λέει, όμως, δεν χρειάζεται να το τονίζει και να το «χτυπάει». Αυτό και κάνει. Αφήνει τα λόγια να είναι μικρά, όχι παχιά και μεγάλα.

Αρκεί να «μιλάει» με πράξεις. ΑΥΤΟ θέλει ο Μπαρτζώκας και ο καθένας από εμάς, ο οποίος παρακολουθεί και αγαπά τον Ολυμπιακό. Και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος ο Θρύλος. Λίγα λόγια, πολύ μπάσκετ. Και ωραίο. Και με τίτλους. Και Final 4. Και όπου φτάσει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης