Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκε, «δάγκωσε» και τώρα το ξεχνάει

Μπήκε, «δάγκωσε» και τώρα το ξεχνάει
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 11:05

Δανειζόμαστε μια ατάκα του Γιώργου Μπαρτζώκα, από τις χθεσινοβραδινές (Παρασκευή) δηλώσεις του, μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού με +10, επί της Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα στην έδρα της.

«Είναι μια νίκη που πραγματικά εκτιμώ. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο Palau Blaugrana, κόντρα σε μια τόσο ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Κάθε νίκη εδώ πραγματικά μετράει. Φυσικά είναι απλά το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Θέλαμε, όμως, να δείξουμε τις δυνατότητές μας, τη νοοτροπία μας και ότι θα είμαστε πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα φέτος. Θα παίζουμε σκληρά σε κάθε έδρα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Μία νίκη σαν και αυτή, μέσα στη Βαρκελώνη, στέλνει δυνατό μήνυμα προς τα έξω. Εσωτερικά το μήνυμα που πρέπει να σταλεί είναι άλλο. Αυτό το οποίο ο προπονητής του Θρύλου έστειλε. «Φυσικά είναι απλά το ξεκίνημα της σεζόν, ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς», είπε. Σαφές. Ξεκάθαρο.

Τα πόδια στη γη, την μπάλα χαμηλά. Ο Ολυμπιακός έκανε απλώς ένα βήμα. Τίποτα περισσότερο. Έκανε μονάχα το πρώτο βήμα. Έδειξε ποιος είναι. Έστειλε μήνυμα. Πήρε αυτοπεποίθηση και ώθηση. Έδειξε τα… δόντια του. Είναι ακόμη νωρίς και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σε βάθος χρόνου, για να πάει η ομάδα εκεί όπου της αξίζει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στέφεν Λάρι! (video)

Στέφεν Λάρι! (video)

Οι «βόμβες» του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και η άνεση με την οποία τις έβαζε, τη μία πίσω από την άλλη στην τέταρτη περίοδο, είναι διδακτικές…