Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θριαμβευτικό ξεκίνημα για τους ερυθρόλευκους στην Ευρωλίγκα (video)

Θριαμβευτικό ξεκίνημα για τους ερυθρόλευκους στην Ευρωλίγκα (video)
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 14:20

Θριαμβευτικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι, με κορυφαίους τον Λαρεντζάκη, τον Μπολομπόι και τον Βεζένκοφ, επιβλήθηκαν της Μπαρτσελόνα με 80-70 εκτός έδρας και έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Λαρετζάκης εκτέλεσε στην τέταρτη περίοδο με 4/4 τρίποντα. Ο Σλούκας μοίρασε ασίστ, τον αριθμό. Ο Μπολομπόι γέμισε τη ρακέτα με 7 ριμπάουντ. Και ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο καλύτερος με 20 πόντους.
Έχοντας τόσους πρωταγωνιστές, ο Ολυμπιακός άρχισε εντυπωσιακά τη Euroleague επικρατώντας 80-70 της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και απέδειξε πως και φέτος, είναι έτοιμος για υψηλούς στόχους.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παγίδευσε τη Μπαρτσελόνα στην αποτελεσματική άμυνα της και δεν της επέτρεψε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.
Έχοντας τον έλεγχο, ο Ολυμπιακός έφερε τη διαφορά μέχρι και σε διψήφιο αριθμό και όδευε για ένα εύκολο βράδυ στην Καταλωνία.

Οι μπλαουγκράνα επιχείρησαν μία απέλπιδα αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως εκεί ήταν ο Γιαννούλης Λαρετζάκης που με συνεχόμενα τρίποντα έβαλε τέρμα στις ελπίδες των γηπεδούχων για ανατροπή.

Ήταν τόση η αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση των παικτών του Μπαρτζώκα, ώστε να έχουν 100% ποσοστό ευστοχίας στις βολές. Συνολικά εκτέλεσαν 25 βολές και ευστόχησαν σε όλες.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης