Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπολομπόι: «Θα παίξω»!

Μπολομπόι: «Θα παίξω»!
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 19:32

Εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα έθεσε ο Τζόελ Μπολομπόι και μιλώντας στη Nova τόνισε πως θα αγωνιστεί κανονικά απόψε κόντρα στη Ζαλγκίρις. «Θα παίξω, αυτό είναι το πλάνο. Τραυματίστηκα στον αστράγαλο στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσπάθησα να παίξω περισσότερο, αλλά ένιωθα χειρότερα, αλλά δεν γινόταν. Έχω ξεκουραστεί, νιώθω καλά και στις τελευταίες προπονήσεις.

Δεν θα έχουμε τον κόσμο μας, αλλά αυτό σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στον πρώτο αγώνα. Η Ζαλγκίρις είναι δυνατή ομάδα, έτσι παίζει και θα έρθουν για να νικήσουν το παιχνίδι. Και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα παίξουμε με την ανάλογη ενέργεια για να νικήσουμε.

Κατηγορηματικά θα είναι δυνατό παιχνίδι. Στον αγώνα με τη Μακάμπι, έπαιξαν πολύ δυνατά μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα είναι ανταγωνιστικοί και απέναντι σε εμάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το μπάσκετ μας, σωστή σκέψη στην άμυνα και να κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα στην επίθεση. Και πιστεύω ότι είμαστε καλά με το αποτέλεσμα που θέλουμε στο τέλος του αγώνα».

Διαβάστε επίσης