Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πίστη του Μπαρτζώκα και η αυτοπεποίθηση του Θρύλου! (video)

Η πίστη του Μπαρτζώκα και η αυτοπεποίθηση του Θρύλου! (video)
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 17:43

Μία σπουδαία νίκη (87-89) πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (19/10) το βράδυ στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ, για την 3η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν τη «βασίλισσα» στην Ισπανία και να κάνουν το «τρία στα τρία» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ο Θρύλος θριάμβευσε κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας, αφού με κορυφαίους τους Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοβ, πήρε ένα μάγκικο «διπλό» στη Μαδρίτη, κάνοντας το 3-0 στην Ευρωλίγκα.

Όλη η ομάδα, όπως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είχαν τεράστια πίστη για θετικό αποτέλεσμα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, αυτή της Ρεάλ. Μάλιστα, 4.53 για τη λήξη του ματς, οι Πειραιώτες ήταν πίσω με πέντε πόντους (78-73) από την ισπανική ομάδα, με τον Μπαρτζώκα να παίρνει τάιμ άουτ. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, παρά το -5 από τη Ρεάλ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του, «ντοπάροντας» τους ψυχολογικά για τη νίκη στη Μαδρίτη!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς είπε στους «ερυθρόλευκους»: «Ακούστε παιδιά, απλώς θα πρέπει να παίξουμε καλά για δύο λεπτά. Θα κερδίσουμε το ματς αυτό». Με τον Μπαρτζώκα να δικαιώνεται απόλυτα! Και αυτό, διότι ο Θρύλος πέρασε θριαμβευτικά από την Ισπανία, κερδίζοντας με 89-87 τη Ρεάλ Μαδρίτης, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα.

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τι να πει κανείς για αυτό το παιδί…

Τι να πει κανείς για αυτό το παιδί…

ΤΕΡΑΣΤΙΑ βήματα προόδου, ωριμότητα που τον κατατάσσει στους κορυφαίους της ομάδας φέτος και πάντα με το χαμόγελο! Ο Ολυμπιακός είχε ήδη τον αντι-Ντόρσεϊ του, όπως είχαμε αναφέρει.