Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερα νωρίς, παρά αργά

Καλύτερα νωρίς, παρά αργά
Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 10:08

Ο Ολυμπιακός μετρά δύο εντός έδρας ήττες, τη φετινή Ευρωλίγκα. Απέναντι σε Μονακό και Βαλένθια δεν κατάφερε να βγάλει στο παρκέ τον απολύτως καλό εαυτό του και έτσι μοιραία έπεσε στο 4-2. «Έπεσε» στο 4-2, το οποίο βεβαίως μπορεί να αλλάξει προς το καλό, την επόμενη εβδομάδα και να πάει στο 5-2. Στο χέρι του είναι αυτή τη διπλή ήττα, να τη μετατρέψει σε καύσιμη ύλη, για να μπορέσει να σταθεί καλύτερα στη συνέχεια και να βελτιωθεί.

Γιατί η αλήθεια είναι αυτή: Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, φάνηκε και χθες. Η ομάδα έχει δουλειά και πρέπει να συνεχίσει δυνατά. Καλύτερα να έρθουν μερικές ήττες νωρίς, παρά αργά. Καλύτερα η ομάδα να πατήσει στο κεφάλι τα λάθη της και να τα συντρίψει, για να δυναμώσει, ενόψει της συνέχειας. Παρά να συνεχίσει αγνοώντας τα λάθη της και να τα βρει στη συνέχεια μπροστά της, πιο αργά στη διοργάνωση.

Η Παρτιζάν δεν αργεί. Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να γυρίσει τον διακόπτη και άμεσα να μπει ξανά στον δρόμο των νικών. Μέχρι τότε, δουλειά. Εντοπισμός λαθών, εντοπισμός αδυναμιών και διόρθωση αυτών. Άμεσα. Η ομάδα είναι προορισμένη για σημαντικά πράγματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης