Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιωνικός-Ολυμπιακός: Νωθρή εκκίνηση Θρύλου στην άμυνα, ανέβηκε σταδιακά! (video)

Ιωνικός-Ολυμπιακός: Νωθρή εκκίνηση Θρύλου στην άμυνα, ανέβηκε σταδιακά! (video)
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 16:05

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι του με τον Ιωνικό. Και δεδομένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αρκετά παράπονα από την ομάδα του, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη αμυνόταν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να βγάλουν από την αρχή ενέργεια στην άμυνα, δίνοντας αρκετά εύστοχα σουτ στον αντίπαλο.

Ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε το νωθρό αυτό ξεκίνημα της ομάδας του Πειραιά, με αποτέλεσμα να βρει ελεύθερα τρίποντα και να τα βάλει. Τόσο σε σετ παιχνίδια, όσο και στον… αιφνιδιασμό. Γεγονός το οποίο έδειξε ότι ο Θρύλος δεν είχε καλό αμυντικό τρανζίσιον.

Σταδιακά η ομάδα του Πειραιά ανέβασε την απόδοσή της. Αμυντικά άρχισε να πιέζει περισσότερο και να βάζει περισσότερα τα χέρια στην μπάλα, κόβοντας πάσες των παικτών του Ιωνικού, ακόμη και στην επαναφορά! Στην επίθεση ο Βεζένκοφ άρχισε να σκοράρει με συνέπεια, ενώ και ο Ουόκαπ άρχισε να παίζει με μεγαλύτερη συχνότητα το πικ εν ρολ με τον Φαλ. Ο Γάλλος ή σκόραρε, ή έβγαζε ελεύθερα σουτ, με Παπανικολάου και Κάνααν να τα βάζουν. Και να ανεβάζουν τη διαφορά στο +8 για τον Θρύλο, με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου! Στο 22-30 το σκορ της πρώτης περιόδου, υπέρ του Θρύλου!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης