Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καρφιά» ΕΟΚ για Παναθηναϊκό: «Δεν δόθηκε άδεια στον Παπαγιάννη»

«Καρφιά» ΕΟΚ για Παναθηναϊκό: «Δεν δόθηκε άδεια στον Παπαγιάννη»
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 16:32

Ανακοίνωση με αιχμές κατά του Παναθηναϊκού, από την ΕΟΚ, η οποία όπως ανέφερε, δεν δόθηκε άδεια στον Παπαγιάννη να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής. Παπανικολάου-Λαρεντζάκης-Μποχωρίδης-Καλαϊτζάκης-Αγραβάνης προστέθηκαν στη δωδεκάδα για το ματς με το Βέλγιο.

Αναλυτικά:

«Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών.

Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης και Όμηρος Νετζηπογλου.

Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά»

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης