Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίρνει δύναμη από τον κόσμο, μέσα και έξω!

Παίρνει δύναμη από τον κόσμο, μέσα και έξω!
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 11:06

Ο λαός του Θρύλου ήταν δυνατός και στο Μόναχο. Έδωσε το παρών, τραγούδησε, χειροκρότησε, φώναξε δυνατά για τον Ολυμπιακό. Και έσπρωξε και εκεί την ομάδα στη νίκη. Σε μια μεγάλη νίκη, σημαντική. Είναι σημαντικό για τον Θρύλο το ότι δεν άφησε τις εντός έδρας απώλειες να γίνουν… συνήθεια. Και κατ’ επέκταση… βαρίδι. Ο Ολυμπιακός έδειξε στα ματς με Παρτιζάν και Μπάγερν ότι αρχίζει να βρίσκει ρυθμό εντός και εκτός έδρας. Εξάλλου, πουθενά δεν είναι μόνος.

Είτε στην άκρη της Ευρώπης, είτε στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έχει τους ΓΑΥΡΟΥΣ δίπλα του. Προφανέστατα όχι στους ίδιους αριθμούς, αλλά αν μη τι άλλο δεν είναι ποτέ μόνος του!

Η ουσία είναι πως με αυτές τις επιδόσεις εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός κερδίζει… κανονάκια. Όχι γιατί στο ΣΕΦ θα χάνει. Κάθε άλλο. Είναι δεδομένο ότι στην έδρα του ο Θρύλος θα κάνει αυτό που πρέπει και στη συνέχεια θα έχει μίνιμουμ απώλειες, ή και καμία, αν τα καταφέρει. Άλλο είναι το σημαντικό: Το 4/4 εκτός έδρας είναι δήλωση. Και με τον κόσμο του παντού, ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει σε μια διαδικασία να… μην ξεχωρίζει εντός και εκτός ματς. Να είναι παντού σταθερός. Παντού νικητής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Σάσα Βεζένκοφ έφερε το ΝΒΑ εδώ

Ο Σάσα Βεζένκοφ έφερε το ΝΒΑ εδώ

Με εμφανίσεις οι οποίες δεδομένα κάνουν του Κινγκς να… τρίβουν τα χέρια τους, ο Βεζένκοφ αποδεικνύει διαρκώς γιατί η παραμονή του εδώ ήταν η κίνηση-ματ του καλοκαιριού.