Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» με το οποίο διέγραψε τη Βαλένθια

«Διπλό» με το οποίο διέγραψε τη Βαλένθια
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 11:36

Μπορεί μία νίκη να σβήσει μια ήττα; Μπορεί ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, να διαγράψει ένα άλλο αρνητικό; Ναι. Ξεκάθαρα. Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι το αποτέλεσμα της Πέμπτης, το σημαντικό «διπλό» στο Μόναχο, απέναντι στην Μπάγερν, δεν είναι απλώς ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι ένα αποτέλεσμα, το οποίο ρεφάρει για τον Ολυμπιακό την ήττα από τη Βαλένθια στην έδρα του. Ο Θρύλος ξέρει καλά πως με αυτή τη νίκη, ουσιαστικά… διέγραψε το άσχημο βράδυ απέναντι στους Ισπανούς και έφερε τον Ολυμπιακό ξανά σε θέση ισχύος.

Το θέμα τώρα είναι πως για τον Ολυμπιακό ακολουθεί και νέο εκτός έδρας ματς. Ακολουθεί και ακόμη ένα, στο Ισραήλ, απέναντι στη Μακάμπι, το οποίο αν καταφέρει να βάλει στο… σακούλι, θα έχει ενδεχομένως διαγράψει ΚΑΙ την ήττα από τη Μονακό. Και αυτό γιατί μιλάμε για ένα ακόμη πιο σημαντικό διπλό, εφόσον αυτό έρθει.

Είναι καλό το μομέντουμ του Ολυμπιακού τώρα. Ξανά. Είναι καλό και πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Ο Ολυμπιακός έδειξε με αυτή τη νίκη ξανά, σε όλη την Ευρώπη, ότι μπορεί να πάει σε κάθε έδρα και να νικήσει. Ότι μπορεί να πάει σε κάθε έδρα και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Το αποτέλεσμα που αξίζει. Και μπορεί να το κάνει είτε με εξαιρετικό μπάσκετ, είτε απλώς με… αποτελεσματικό! Γιατί και το αποτελεσματικό μπάσκετ, του κάνει, όταν δεν μπορεί να είναι εξαιρετικός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης