Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάββατο (19/11) γεμάτο... Ολυμπιακό!

Σάββατο (19/11) γεμάτο... Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 19:50

Γεμάτο… Ολυμπιακό είναι το Σάββατο (19/11). Έξι ομάδες του Θρύλου (κατά σειρά: μπάσκετ Γυναικών, πόλο Ανδρών, πόλο Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών, βόλεϊ Γυναικών, μπάσκετ Ανδρών) αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ελλάδας, με στόχο ισάριθμες νίκες, δηλαδή το «έξι στα έξι».

Μπάσκετ Γυναικών:

Το πρώτο ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, δίνει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά τη «μάχη» στην Ουγγαρία, κόντρα στην ισχυρή KSC Szekszard, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της EuroLeague, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επιστρέφουν στην Α1 και υποδέχονται (13:00, YouTube/OSFP TV) τις «πράσινες» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 7η «στροφή». Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα, να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο «επτά στα επτά».

Πόλο Ανδρών:

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει, μετά τη σπουδαία νίκη (9-7) επί της Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, στην πρεμιέρα του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται στις 15:00 τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 8η αγωνιστική της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Θρύλος θέλει τη νίκη στο Παπαστράτειο, για να πανηγυρίσει το «οκτώ στα οκτώ» στο πρωτάθλημα και συνάμα, την ένατη νίκη του σε ισάριθμα ματς τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πόλο Γυναικών:

Μια εβδομάδα μετά το «διπλό» (11-12) στον Λαιμό, κόντρα στην Βουλιαγμένη, για την 6η «στροφή», η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, με αγωνιστική δράση στον Πειραιά. Στις 17:00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης φιλοξενούν τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο, για την 7η αγωνιστική της Α1, σε ένα ματς που στοχεύουν στο «επτά στα επτά». Κόντρα στην ομάδα από το Ρέθυμνο, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να πάρουν τη νίκη στο Παπαστράτειο και να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στη φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Βόλεϊ Ανδρών:

Μετά την πρόκριση στη φάση των «16» του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν. Ο Θρύλος υποδέχεται στις 17:00 (YouTube/ESAP TV) τον Πήγασο στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 5η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «πέντε στα πέντε». Κόντρα στην ομάδα της Πολίχνης, οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, θέλουν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη καλή εμφάνιση στο Ρέντη και να κατακτήσουν άλλο ένα «καθαρό» τρίποντο.

Βόλεϊ Γυναικών:

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο φετινό «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος, αφού στις 18:00, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Μαρκόπουλου, για την 6η αγωνιστική. Μια βδομάδα μετά την άνετη επικράτηση (3-0) επί του Ηλυσιακού στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 5η «στροφή», οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα του Μαρκόπουλου και να κατακτήσουν ένα ακόμα σημαντικό «καθαρό» τρίποντο στην Volley League.

Μπάσκετ Ανδρών:

Μετά το σπουδαίο «διπλό» (71-82) στο Μόναχο, κόντρα στην Μπάγερν, για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 19:15 τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, για την 6η «στροφή» του πρωταθλήματος της Basket League, με στόχο το «έξι στα έξι».

Διαβάστε επίσης