Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαβολοβδομάδα» ιδανική για να στείλει μήνυμα!

«Διαβολοβδομάδα» ιδανική για να στείλει μήνυμα!
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 10:27

Χαλάρωση; Άλλοι. Οι… τελευταίοι ίσως. Ο Ολυμπιακός, όχι. Ο Ολυμπιακός δεν την ξέρει τη λέξη. Δεν την ξέρει την έννοια. Είναι στα… κόκκινα! Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία σημαντική δυσκολία να ξεπεράσει. Μακάμπι την Τρίτη, Άλμπα Βερολίνου την Πέμπτη. Με 2/2 στέλνει ηχηρό μήνυμα!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Ισραήλ, για να εδραιώσει την κυριαρχία του, στη φετινή Ευρωλίγκα. Ματς, το οποίο εφόσον καταφέρει να πάρει, κάνει πραγματική δήλωση υπεροχής και κυριαρχίας. Μία έδρα από την οποία δεν θα περάσουν πολλοί. Αν ο Ολυμπιακός περάσει, θα έχει κάνει μεγάλο βήμα. Θα έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα. Στις 22/11 (αύριο Τρίτη) και στις 21:05 το τζάμπολ του μεγάλου ματς.

Επιστροφή, αμέσως μετά, στο σπίτι του. Στο ΣΕΦ. Στον Πειραιά, εδώ όπου κάθε αντίπαλος πρέπει να… γονατίζει. Άλμπα Βερολίνου στην έδρα του και αν και στο 3-5, οι Γερμανοί είναι πάντα επικίνδυνοι. Ο Ολυμπιακός, μετά την Παρτιζάν, πρέπει να φτιάξει σερί στο ΣΕΦ και η Άλμπα του δίνει μοναδική ευκαιρία να το κάνει. Στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 24/11 το ματς.

Για πάμε… Η «διαβολοβδομάδα» μόλις άρχισε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης