Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχη» στο Ισραήλ, για το 7-2 ο Ολυμπιακός! (photo)

«Μάχη» στο Ισραήλ, για το 7-2 ο Ολυμπιακός! (photo)
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 09:52

Στο Ισραήλ συνεχίζει ο Ολυμπιακός τη «μάχη» του στην Ευρωλίγκα! Απόψε, Τρίτη (22/11) βράδυ (21:05, Novasports Prime), ο Θρύλος αντιμετωπίζει ην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, για την 9η αγωνιστική στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους στην Ευρώπη, όμως μόνο εύκολο έργο δεν έχουν στην έδρα της Μακάμπι.

Στην «Menora Mivtachim Arena», η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα «παλέψει» για το «διπλό», το πέμπτο της φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Μετά τις εκτός έδρας νίκες επί της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπασκόνια και της Μπάγερν Μονάχου, οι Πειραιώτες θέλουν να κερδίσουν και στο Ισραήλ την Μακάμπι και να κάνουν το «πέντε στα πέντε» στην Ευρωλίγκα, μακριά από το Φάληρο!

Πέρα από το εκτός έδρας «πέντε στα πέντε», ο Ολυμπιακός θέλει κόντρα στους Ισραηλινούς να κατακτήσει την έβδομη νίκη του στη διοργάνωση και να «σκαρφαλώσει» στο 7-2 του βαθμολογικού πίνακα, όμως γνωρίζει ότι έχει πολύ δύσκολη «αποστολή» σε ένα από τα πιο «καυτά» γήπεδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Θρύλος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας, με 6-2 (7-1 η πρώτη Φενέρμπαχτσε) και αντιμετωπίζει την 10η Μακάμπι (4-4).

Δείτε την ανάρτηση:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Κόντρα στην Μακάμπι ο Ολυμπιακός, για το «πέντε στα πέντε» εκτός έδρας και το 7-2 συνολικά.