Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσγείωση νίκης στον πλανήτη ΣΕΦ! (video και photo)

Προσγείωση νίκης στον πλανήτη ΣΕΦ! (video και photo)
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 16:04

Όλα είναι… Ολυμπιακός. Όλα είναι ΘΡΥΛΟΣ! Και ο Θρύλος επιστρέφει απόψε το βράδυ στις 21:00 στο ΣΕΦ, για να κοντραριστεί με την Άλμπα Βερολίνου, για τη δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη, η οποία θα τους φέρει σε θέση ισχύος ξανά, θα τους φέρει στο 7-3 και θα τους δώσει ξανά την ώθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στην οποία έχουν υψηλές βλέψεις και θέλουν να επιστρέψουν στο Final 4.

Το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερο και το ΣΕΦ θα έχει ξανά απόψε την τιμητική του. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ανασυντάσσεται, μετά το ματς στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των νικών. Εντυπωσιακό, γεμάτο πάθος και ωραίες φάσεις το trailer του αποψινού ματς (21:00) στο ΣΕΦ με την Άλμπα. Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ΚΑΕ, ενόψει του ματς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το πάθος περισσεύει! Στον Ολυμπιακός θέλουν να δείξουν ότι το κακό αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ ήταν απλώς μία παρένθεση και τίποτα περισσότερο. Είχαν πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή τους, για να προετοιμάσουν το αποψινό παιχνίδι, αλλά έτσι είναι οι διαβολοβδομάδες… Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει δυσκολίες και Άλμπα και να συνεχίσει δυναμικά, παίρνοντας άλλη μια νίκη στην Ευρωλίγκα!

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης