Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέμεινε στη 2η θέση ο Ολυμπιακός. Δείτε πώς! (video)

Παρέμεινε στη 2η θέση ο Ολυμπιακός. Δείτε πώς! (video)
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 01:08

Δύσκολη μα και σημαντική νίκη με 86-76 επί της Άλμπα Βερολίνου σημείωσε ο Ολυμπιακός, για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Πάντως, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν, μιας και η γερμανική ομάδα έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Όμως, όταν ο Θρύλος, στο τελευταίο δεκάλεπτο, είπε να το τελειώσει, τελείωσαν τα... αστεία και το τελείωσε το ματσάκι.

Κορυφαίος ήταν ο Βεζένκοβ με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, ακολούθησε ο Παπανικολάου με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ και ήταν καθοριστικοί και οι Σλούκας με 12 πόντους και 11 ασίστ και Μπολομπόι με 12.

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ο Ολυμπιακός και πήγε στο 7-3, παραμένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τη Φενέρμπαχτσε που είναι πρώτη με 9-1.

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε 86-76 την Άλμπα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

Διαβάστε επίσης

Έτσι αντιδράει ο Πειραιάς

Έτσι αντιδράει ο Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός έκανε απέναντι στην Άλμπα αυτό που έπρεπε και κατάφερε να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών, της οκτάδας, του Final4.

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός!

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός!

Ο Θρύλος είναι η μόνη ομάδα στην Ευρωλίγκα, με τόσο έντονο το στοιχείο των γηγενών παικτών, οι οποίοι όχι απλώς… υπάρχουν, αλλά κουμαντάρουν το παιχνίδι!