Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίτερς: «Στον Ολυμπιακό η αγάπη του κόσμου είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο!»

Πίτερς: «Στον Ολυμπιακό η αγάπη του κόσμου είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο!»
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 13:21

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τους φίλους του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός του Θρύλου μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές και εγκωμίασε την παρουσία του κόσμου στην εξέδρα!

«Όταν πρωτοήρθα στην Ευρώπη δεν είχα μεγάλες προσδοκίες. Σε κάθε χώρα που έπαιξα ο κόσμος δείχνει διαφορετικά την αγάπη του, αλλά στον Ολυμπιακό το βλέπεις σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο. Η αγάπη που λαμβάνω καθημερινά από τους οπαδούς είναι απίστευτη. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ευρώπη, πραγματικά», δήλωσε αρχικά ο Πίτερς.

«Η Ευρωλίγκα σε λίγα χρόνια θεωρώ πως θα έχει περισσότερες από είκοσι ομάδες. Θα επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες αγορές της Ευρώπης. Όλοι πιστεύουν ότι η Ευρωλίγκα έχει το καλύτερο υλικό από παίκτες και ομάδες, πρέπει λοιπόν να το αποδείξει. Τέλος, η σεζόν πρέπει να μεγαλώσει, να ανέβει στα 60 παιχνίδια με γεμάτα play-offs, να κοπούν οι μεγάλες παύσεις και να αλλάξουν οι συνθήκες με τις οποίες ταξιδεύουν οι παίκτες», είπε κλείνοντας ο 27χρονος φόργουορντ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ω κάπτεν!

Ω κάπτεν!

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν είναι απλώς ένας καλός αμυντικός.