Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Άλμπα: Η παρακάμερα του αγώνα! (video)

Ολυμπιακός-Άλμπα: Η παρακάμερα του αγώνα! (video)
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 16:11

Θρύλος είσαι, πήρες και την Άλμπα, στην έδρα σου. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με νίκες στην Ευρωλίγκα και η Άλμπα ήταν το τελευταίο, χρονικά, «θύμα» του, στο ΣΕΦ! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε αυτό που έπρεπε, παίρνοντας άλλο ένα… ροζ φύλλο αγώνα και προχωρά.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός είδε ξανά το ΣΕΦ να του δίνει ώθηση και να τον «σπρώχνει» στη νίκη, απέναντι στην ομάδα του Βερολίνου. Οι εξέδρες είχαν ωραία εικόνα, ένταση, ο κόσμος… ξεσπούσε σε πανηγυρισμούς, μαζί με τον πάγκο του Θρύλου, σε κάθε καλάθι της ομάδας του Μπαρτζώκα. Και σε γενικές γραμμές ήταν όπως έπρεπε, με διάθεση και με φωνή!

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες της μετάδοσης του αγώνα, μέσα από το Olympiacos BC TV. Το βίντεο είναι πολύ ενδιαφέρον και μας δείχνει από την προθέρμανση, μέχρι τους πανηγυρισμούς στο φινάλε, μέσα από… άλλη ματιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης