Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεβασμός σε κάθε αντίπαλο

Σεβασμός σε κάθε αντίπαλο
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 09:55

Κατοστάρα εδώ, κατοστάρα εκεί, κατοστάρα παραπέρα… Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός. Δεν καταλαβαίνει από έδρες, αντιπάλους και συνθήκες αγώνας. Δεν καταλαβαίνει από απουσίες και απρόοπτα. Χωρίς τον Πίτερς πήγε στην Πάτρα, έβαλε 100 και την… έκανε. Με άνεση. Δίχως να κοπιάσει ιδιαιτέρως. Όπως πρέπει…

Το σημαντικότερο όλων είναι η νοοτροπία. Σοβαρός, πειθαρχημένος, συγκεντρωμένος και κυρίως, γεμάτος σεβασμό. Σεβασμό πρώτα από όλα στον εαυτό του. Στη συνέχεια στο άθλημα. Ακολούθως σεβασμό σε κάθε αντίπαλο! Για αυτό είναι Θρύλος και για αυτό θα πετύχει και φέτος.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεχωρίζει αγώνες. Δεν ξεχωρίζει διοργανώσεις. Δεν ξεχωρίζει αντιπάλους. Μπαίνει σε κάθε ματς και παίζει στα κόκκινα, κάνοντας μέσα στο γήπεδο αυτό που πρέπει, για να πάρει τη νίκη. Παίζει απέναντι στον Προμηθέα όπως παίζει απέναντι στη Ρεάλ και παίζει απέναντι στην Άλμπα, όπως παίζει με τον Ιωνικό.

Σεβασμός. Μεγάλο πράγμα. Πρώτα από όλα σεβασμός στο όνομά του, την ιστορία του, τις απαιτήσεις τις οποίες ο ίδιος ο οργανισμός και ο κόσμος του, έχει από εκείνον. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με «υψηλές πτήσεις» σε κάθε διοργάνωση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης