Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας: «Πρόκληση το ματς με την Εφές, δεν φοβόμαστε» (video)

Σλούκας: «Πρόκληση το ματς με την Εφές, δεν φοβόμαστε» (video)
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 13:46

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί απόψε, Τρίτη (29/11) το βράδυ για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Πέμπτη (1/12, 19:30) αντιμετωπίζει την Αναντολού Έφες, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Με τον Κώστα Σλούκα να δίνει το σύνθημα, σε δηλώσεις του, για τη νίκη επί της Εφές στην Τουρκία και το 8-3 του Θρύλου στη διοργάνωση!

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» δήλωσε, αρχικά: «Είναι παιχνίδι πρόκληση για εμάς! Η Εφές έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της, είναι δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχει κάνει συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Παρόλα αυτά, όμως, εμείς δεν φοβόμαστε και πηγαίνουμε εκτός έδρας με στόχο να παίρνουμε όλα τα αποτελέσματα. Γενικότερα, είμαι αισιόδοξος για το ματς την Πέμπτη».

Με τον ηγέτη των Πειραιωτών να συμπληρώνει, στη συνέχεια: «Θεωρώ, πως το ματς θα κριθεί, φυσικά, στον έλεγχο του ρυθμού, στην δυναμικότητα και στο πόσο το θέλει ο κάθε ένας».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης