Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπείτε μέσα στην πτήση του Ολυμπιακού προς Τουρκία και στην προπόνηση εκεί! (video)

Μπείτε μέσα στην πτήση του Ολυμπιακού προς Τουρκία και στην προπόνηση εκεί! (video)
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 15:28

Άλλο ένα εκτός έδρας ματς, για τους νταμπλούχους Ελλάδας, στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στην έδρα της Εφές, εκεί όπου θα παίξει αύριο (Πέμπτη 1/12) στις 19:30. Και το ταξίδι προς την Πόλη (του) είναι πάντα διασκεδαστικό για τον Ολυμπιακό.

Ειδικά όταν το κλίμα στην ομάδα είναι τόσο καλό και οι παίκτες το διασκεδάζουν, μεταξύ τους και με τον φακό, το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ωραίο. Και ακόμη ειδικότερα, όταν στην ομάδα υπάρχει «αγαπημένος» του Olympiacos BC TV, Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος «παίζει» διαρκώς με την κάμερα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απ’ όλα έχει το βίντεο: Αεροδρόμια, πτήση, χαμόγελα, βιβλία, βίντεο μπάσκετ, κλήσεις τηλεφωνικές, μικρά λεωφορειάκια που μεταφέρουν τους παίκτες, μεγάλα λεωφορεία που μεταφέρουν τους παίκτες, προπόνηση, πηγαδάκια, όρκο νίκης… Ό,τι χρειάζεστε για να… γουστάρετε. Πάμε λοιπόν: Από το «Ελ. Βενιζέλος» και την… κλήση του Λαρεντζάκη με τον Πρίντεζη, στην προπόνηση στο γήπεδο της Εφές και στη συνάντηση και συζήτηση του Μπαρτζώκα με τον Αταμάν.

Διαβάστε επίσης

Βεζένκοφ: «MVP; Το σημαντικό είναι η ομάδα!»

Βεζένκοφ: «MVP; Το σημαντικό είναι η ομάδα!»

Ο άσος του Ολυμπιακού έβγαλε το… καπέλο, στους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι χάρη σε εκείνους πιάνει την απόδοση που μπορεί και παίρνει τα βραβεία MVP το ένα, μετά το άλλο.