Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την πάει για πρόωρη εκθρόνιση!

Την πάει για πρόωρη εκθρόνιση!
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 10:11

Καμία… ρεβάνς δεν ψάχνει ο Θρύλος, στην Πόλη, απέναντι στην Εφές. Στις 19:30 το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, τουρκική ομάδα και… δεν υπάρχουν σκέψεις για ρεβάνς. Αυτή θα έρθει αν και εφόσον η μοίρα του μπάσκετ φέρει απέναντι την Εφές στο προσεχές Final 4. Εκεί θα το συζητήσουμε. Τώρα, ο Ολυμπιακός θέλει να οδηγήσει την αντίπαλό του σε μια… πρόωρη εκθρόνιση! Να της δείξει από τώρα ότι σε μελλοντικές συναντήσεις τους, εκεί όπου η μπάλα θα… καίει, θα έχει το «πάνω-χέρι».

Ο Ολυμπιακός δεν επηρεάζεται από τη θέση της Εφές στη βαθμολογία και από το 5-5. Ξέρουν άπαντες στον οργανισμό του Ολυμπιακού ότι αυτό είναι ένα από τα πλέον δύσκολα ματς που θα δώσει, στη φετινή Ευρωλίγκα και σε ενδεχόμενη επικράτηση, θα έχει πάρει ένα τεράστιο βήμα στην ψυχολογία και στη βαθμολογία! Διπλό το κέρδος. Την ώρα κατά την οποία η απώλεια, σε περίπτωση… «στραβώματος», δεν θα είναι τόσο μεγάλη. ΟΚ, στην έδρα της Εφές παίζει…

Με σοβαρότητα και πίστη στις δυνάμεις του, ο Θρύλος πηγαίνει για άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα στη φετινή Ευρωλίγκα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο θα ταρακουνήσει… συθέμελα τη διοργάνωση!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Βεζένκοφ: «MVP; Το σημαντικό είναι η ομάδα!»

Βεζένκοφ: «MVP; Το σημαντικό είναι η ομάδα!»

Ο άσος του Ολυμπιακού έβγαλε το… καπέλο, στους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι χάρη σε εκείνους πιάνει την απόδοση που μπορεί και παίρνει τα βραβεία MVP το ένα, μετά το άλλο.