Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενδιαφέρουσα η «μάχη» Βεζένκοφ με Κλάιμπερν

Ενδιαφέρουσα η «μάχη» Βεζένκοφ με Κλάιμπερν
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 13:33

Δύσκολο ματς του Ολυμπιακού στην Εφές, απέναντι στην εν ενεργεία και «back to back» πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όχι ότι λέει κάτι στον Θρύλο αυτό, αφού ο ίδιος γνωρίζει καλά τι εστί… back to back κατάκτηση. Η ομάδα του Πειραιά πηγαίνει έτοιμη στην Πόλη, σε μια δύσκολη αναμέτρηση, από την οποία ξεχωρίζει μια ιδιαίτερη «μάχη». Εκείνη του Βεζένκοφ με τον Κλάιμπερν.

Από τη μία ο MVP, ο οποίος αποτελεί, επί μονίμου βάσεως, κινητήριο δύναμη του Θρύλου, σε άμυνα και επίθεση. Ο άνθρωπος που μπορεί να βάλει 24 πόντους χωρίς να κάνει ντρίμπλα. Ένας μόνιμος… πολυτιμότερος παίκτης για την ομάδα του, την οποία με κάθε ευκαιρία παίρνει από το χέρι. Τρομερά ανεβασμένος, με μομέντουμ, με ουσία.

Από την άλλη, ό,τι πιο… φονικό έχει να επιδείξει αυτό το διάστημα η Εφές στο συγκεκριμένο πόστο… Ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά, ανάμεσα σε άλλους παίκτες που… κάνουν τη διαφορά. Και απέναντί του θα έχει τον MVP. Αν μη τι άλλο θα έχει… ενδιαφέρον το πως θα πάει αυτή η «κόντρα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης