Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πίτερς μπορεί απόψε να είναι κομβικός

Ο Πίτερς μπορεί απόψε να είναι κομβικός
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 14:22

Καμιά φορά δεν χρειάζεται ένας παίκτης να βάλει… 25 πόντους, να κάνει double-double και γενικά να το πάρει… εντελώς επάνω του, για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Αρκεί να είναι ουσιώδης. Και ο Άλεκ Πίτερς μπορεί σήμερα να είναι πολύ ουσιώδης, απέναντι στην Εφές! Ο Πίτερς μπορεί απόψε να είναι κομβικός, το ξέρει και ο ίδιος και πρέπει να είναι έτοιμος!

Θα είναι παρών, έχοντας ξεπεράσει την κάκωση η οποία τον ταλαιπώρησε. Και μάλιστα μπορεί να κάνει και τη διαφορά! Πως; Αρκεί να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στον Σάσα Βεζένκοφ και να βάλει τα καλάθια που θα έρθουν στα χέρια του, όσο διάστημα βρεθεί στο παρκέ. Ο Πίτερς έχει αυτό τον ρόλο στην ομάδα, έχοντας βεβαίως μπροστά του τον… οδοστρωτήρα Βεζένκοφ, ο οποίος πάει από το ένα βραβείο MVP στο άλλο.

Το γεγονός ότι ο Πίτερς ξεκουράστηκε κόντρα στον Προμηθέα και μπόρεσε να ξεπεράσει το θεματάκι που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα τώρα να είναι παρών και να επιστρέφει στη δράση, μπορεί να τον καταστήσει σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της προσπάθειας να νικήσει ο Ολυμπιακός την Εφές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ολοταχώς για sold out!

Ολοταχώς για sold out!

Το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι ελάχιστα...