Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ήττα δεν χαλιέται, στη νίκη απογειώνεται!

Στην ήττα δεν χαλιέται, στη νίκη απογειώνεται!
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 15:35

Απέναντι στην Εφές, το βράδυ στης 19:30, ο Θρύλος δίνει μία πολύ δυνατή «μάχη», εκτός έδρας. Και μπορεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει κερδίσει το δικαίωμα να βγάζει μια εικόνα ομάδας που μπορεί να πάει και να κερδίσει… οπουδήποτε, αλλά καθίσταται σαφές ότι στην έδρα της Εφές τα πράγματα δεν είναι ποτέ εύκολα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός από το αποψινό ματς μόνο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ μπορεί να βγει…

Στην ήττα δεν χαλιέται, στη νίκη απογειώνεται! Ο Ολυμπιακός έχει μόνο να κερδίσει, από τη ματσάρα με την Εφές. Πόσοι είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να περάσουν από εκεί; Ελάχιστοι… Πραγματικά ελάχιστοι. Δεν λέμε ότι η Εφές είναι… άτρωτη, αλλά αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να βάλει εαυτόν σε αυτό το ιδιαίτερο, κλειστό κλαμπ, των ομάδων που θα έχουν καταφέρει να κερδίσουν στην έδρα της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης, τότε θα έχει πραγματικά ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

Αυτό γιατί, μεταξύ άλλων θετικών στοιχείων του, έχει κερδίσει ήδη σε έδρες από τις οποίες ελάχιστοι θα περάσουν. Βλέπε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα… Αν χάσει (απευκταίο) δεν έγινε και τίποτα. Αν κερδίσει, όμως, απογείωση!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ολοταχώς για sold out!

Ολοταχώς για sold out!

Το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι ελάχιστα...