Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πάθαμε και τίποτα… Ή μήπως όχι;

Δεν πάθαμε και τίποτα… Ή μήπως όχι;
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 10:10

Το θέμα είναι πως βλέπει κανείς το ποτήρι. Μισοάδειο ή μισογεμάτο. Ο Ολυμπιακός μας έχει δώσει το δικαίωμα να το βλέπουμε μισογεμάτο. Και αυτό πρέπει άπαντες να κάνουμε. Γιατί η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας και να μας δίνει πάντοτε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε εκείνη, ακόμη και μετά από ατυχή αποτελέσματα. Όπως αυτό στην έδρα της Εφές, το βράδυ της Πέμπτης. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ο Ολυμπιακός ενδεχομένως θα είχε αποφύγει, αν ήταν καλύτερος στο φινάλε του ματς.

Πάμε τώρα στην επόμενη ημέρα. Η μία ανάγνωση για όσα έγιναν τον βράδυ της Πέμπτης στην Πόλη λέει «ήττα εντός προγράμματος». Ή άλλη ανάγνωση λέει «ήταν μπροστά και λύγισε». Έχασε όπως νικάει. Έχασε με τρόπο… Ολυμπιακό. Ήταν η Εφές εκείνη, η οποία έδειξε στο παρκέ το σθένος το οποίο συνήθως δείχνει ο Ολυμπιακός. Ανάποδα πάει το πράγμα συνήθως…

Αυτή είναι η… άδεια πλευρά του ποτηριού. Ο τρόπος να δεις το ποτήρι μισοάδειο. Δεν είναι για εμάς. Είναι για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες. Να το δουν, να το δουλέψουν, να διορθώσουν ό,τι δεν πάει καλά. Εμείς ας κρατήσουμε τη γεμάτη πλευρά. Ότι ο Ολυμπιακός έκανε απλώς μια «ήττα εντός προγράμματος», στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης