Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ΣΕΦ «παίρνει φωτιά» και ο Θρύλος καλεί τον κόσμο να είναι εκεί! (video)

Το ΣΕΦ «παίρνει φωτιά» και ο Θρύλος καλεί τον κόσμο να είναι εκεί! (video)
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 11:51

Το ΣΕΦ αποτελεί μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού. Η έδρα του δίνει δύναμη, την οποία αντλεί από την αδιάκοπη φωνή των ΓΑΥΡΩΝ, στην εξέδρα. Το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι εδώ (Δευτέρα 19:15) και ο λαός του Θρύλου ξέρει καλά που είναι η θέση του και τι πρέπει να κάνει! Το ΣΕΦ «παίρνει φωτιά» και ο Θρύλος καλεί τον κόσμο να είναι εκεί!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Με τρομερό βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στα social media, ο Ολυμπιακός φτιάχνει… κλίμα ντέρμπι και καλεί τους ΓΑΥΡΟΥΣ να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά: Να φτιάξουν ατμόσφαιρα νίκης, γιορτής, θριάμβου, στο φαληρικό κλειστό. Το οποίο βεβαίως, από τότε που τα παιχνίδια άρχισαν να παίζονται στο παρκέ, έχει γνωρίσει μεγάλα βράδια, απέναντι στον εξασφύριχτρο!

Ο κόσμος του Θρύλου έχει μια δουλειά, το βράδυ της Δευτέρας: Να «παίξει» για την ομάδα! Να «παίξει» για τους παίκτες και να «παίξει» πραγματικά… εκκωφαντικά! Να δώσει στους «πράσινους» να καταλάβουν τι σημαίνει έδρα…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης