Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη μια επιβεβαίωση κυριαρχίας

Άλλη μια επιβεβαίωση κυριαρχίας
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 09:39

Είναι ιδιαίτερα τα ντέρμπι «αιωνίων. Είναι ξεχωριστά. Διαφέρουν. Δεν είναι σαν τα άλλα ματς, αφού πέραν της όποιας βαθμολογικής σημασίας μπορεί να έχουν, ή πέραν του όποιου τίτλου μπορεί να κρίνουν, το γόητρο το οποίο «παίζεται» είναι πάντα το έξτρα κίνητρο. Ο Ολυμπιακός διανύει μια εποχή απόλυτης κυριαρχίας επί του «αιωνίου» αντιπάλου του. Τον έχει διαρκώς «υπό» και όπου τον συναντά, τον νικά. Το ίδιο θέλει να κάνει και απόψε. Ο Θρύλος υποδέχεται στις 19:15 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του, επί του «αιωνίου» αντιπάλου του.

Προβλέψεις ως προς το που μπορεί να κριθεί ένα «αιώνιο» ντέρμπι… δεν γίνονται. Είναι άλλωστε τόσοι πολλοί οι διαφορετικοί τομείς, στους οποίους ο Ολυμπιακός υπερτερεί, ώστε πραγματικά… δεν ξέρει κανείς από που να το πιάσει και που να το πάει…

Ένα πράγμα είναι σαφές, ωστόσο: Το πάθος, η θέληση, είναι πάντα το Νο1 συστατικό για μια πετυχημένη συνταγή, σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι. Κοινώς, για να είναι σαφές και ξεκάθαρο, το ντέρμπι κρίνεται στο «ποιος το θέλει πιο πολύ». Και ο Ολυμπιακός καλείται να είναι εκείνος, με τη μεγαλύτερη θέληση και το μεγαλύτερο πάθος. Πέρα και πάνω από όλα. Στόχος του να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά, την κυριαρχία του, επί του Παναθηναϊκού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης