Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και έχει «χημεία» σε βάθος τριετίας

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και έχει «χημεία» σε βάθος τριετίας
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 11:37

Δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει στο αποψινό (19:15) «αιώνιο» ντέρμπι, ως το απόλυτο φαβορί. Όσο δύσκολο και αν είναι να διαλέξει κανείς «φαβορί» και να το «χρίσει», πριν από το ματς, άλλο τόσο εύκολο να ξεχωρίσει τον Ολυμπιακό και, με βάση ορισμένα ξεκάθαρα και τόσο απλά ως προς την ανάγνωσή τους στοιχεία, να του δώσει τον «τίτλο» αυτό.

Δύο βασικά συστατικά, τα οποία ο Ολυμπιακός βάζει στην αποψινή «συνταγή» του ντέρμπι είναι και εκείνα, τα οποία του δίνουν το σαφές και ξεκάθαρο προβάδισμα, έναντι του «αιωνίου» αντιπάλου του. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και έχει «χημεία» σε βάθος τριετίας. Έχει καλύτερους παίκτες σε όλες τις θέσεις, είναι πιο καλός ποιοτικά και ικανός, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αυτομάτως θεωρείται και είναι, λοιπόν, το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, στο αποψινό «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός έχει μια ομάδα με παίκτες «ψημένους» στις νίκες εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν είναι εκείνος, ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη πίεση, αφού έχει ήδη νικήσει μία φορά τον Παναθηναϊκό φέτος και του έχει πάρει ήδη έναν τίτλο. Εκείνον του Σούπερ Καπ. Ο Θρύλος, με τους «παλιούς» να παίρνουν τους «νέους» και να τους βάζουν στο κλίμα, μπορεί να βγάλει στο παρκέ όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία του δίνουν πλεονέκτημα. Και να κυνηγήσει τη νίκη που θέλει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης