Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ρεκόρ που κρατά και κυνηγά ο Θρύλος, ενόψει «αιωνίου» ντέρμπι

Τα ρεκόρ που κρατά και κυνηγά ο Θρύλος, ενόψει «αιωνίου» ντέρμπι
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 13:19

Ο Ολυμπιακός κινείται απολύτως σε ρυθμό ντέρμπι και απόψε το βράδυ (19:15) στο ΣΕΦ θέλει να επιβληθεί ξανά του Παναθηναϊκού και να δείξει ποιος κάνει… κουμάντο. Καθώς πηγαίνουμε προς το ντέρμπι, ρίχνουμε μια ματιά στα ρεκόρ που κρατά και κυνηγά ο Θρύλος, ενόψει του μεγάλου ματς. Ο Σλούκας, ο Ουόκαπ, ο Βεζένκοφ και ο Λαρεντζάκης. Και τα ρεκόρ γύρω από εκείνους…

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

* Δύο ασίστ χρειάζεται ο Κώστας Σλούκας για να γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Basket League που θα φτάσει τις 600. Είναι ένας αριθμός στον οποίο έφτασαν πριν από αυτόν οι Βασίλης Σπανούλης, Μίλαν Τόμιτς και Βαγγέλης Μάντζαρης.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Τόμας Ουόκαπ (46) και Κώστας Σλούκας (34) μοίρασαν τις 80 από τις 202 ασίστ του Ολυμπιακό, δηλαδή το 39,6%.

* Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και με διαφορά από τον δεύτερο Ταρίκ Μπλακ έχοντας 117 πόντους έναντι των 70 του Αμερικανού σέντερ.

* Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο σε καθένα από τα έξι παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε φέτος και έτσι συμπλήρωσε 10 σερί ματς κανονικής περιόδου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης