Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συντονισμένη επίθεση στην ΕΟΚ, με στόχο τον Ολυμπιακό

Συντονισμένη επίθεση στην ΕΟΚ, με στόχο τον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 12:47

Είναι πραγματικά δύσκολο για τα ευνοημένα παιδιά του πάλαι ποτέ συστήματος (το οποίο σε κάποιο βαθμό ακόμη υπάρχει και με κάθε ευκαιρία δρα και βρωμίζει το μπάσκετ) να δεχθούν ότι πλέον δεν έχουν… συμβόλαιο με τη νίκη. Όπως είχαν κάποτε. Συμβόλαια με τη νίκη μόνο σε… σκανδαλώδεις εποχές και σε σιχαμερές καταστάσεις μπορούν να υπάρξουν. Και το γεγονός ότι πλέον αυτές οι εποχές ανήκουν στο παρελθόν (είπαμε, όχι 100% αφού ακόμη δρουν διάφοροι… φαροφύλακες, αλλά σε μεγάλο βαθμό), φαίνεται πως… ενοχλεί. Ενοχλεί και πολύ μάλιστα.

Δεν μπορούν ορισμένοι να δεχθούν ότι τα ματς πλέον κρίνονται στο παρκέ και προσπαθούν να συνδέσουν την κυριαρχία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Αυτά… επί «φάρου», όχι τώρα. Τώρα τα ματς τα παίρνει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλύτερος στο παρκέ. Και για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, από κανέναν πραγματικά υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, μπασκετόφιλο. Σε αυτή τη νέα εποχή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίζει όλα του τα ματς (και τα ντέρμπι) καθαρά και δίχως αμφισβήτηση.

Η επίθεση προς την ΕΟΚ, αυτή τη στιγμή, είναι ξανά συντονισμένη. Συγκεκριμένη ομάδα, τα συμφέροντα της οποίας φαίνεται ότι έχουν θιγεί, από την αλλαγή της κατάστασης στο ελληνικό μπάσκετ, οι οπαδοί της, αλλά και ΜΜΕ διαφόρων αποχρώσεων και όχι μόνο του χρώματος της ομάδας, έχουν βάλει απέναντι την Ομοσπονδία και τη «χτυπούν». Προσπαθούν να τη «συνδέσουν» με τον Ολυμπιακό και τις επιτυχίες του, εντός και εκτός Ελλάδας και δίνουν μεγάλη «μάχη» να αλλάξουν εκ νέου την κατάσταση στο άθλημα. Και ενδεχομένως να επαναφέρουν σε πλήρη ισχύ τους «φαροφύλακες» και τις πρακτικές αυτών.

Εμείς εδώ δεν είμαστε για να υπερασπιζόμαστε την ΕΟΚ. Αν η κάθε ΕΟΚ λειτουργεί ως… φάρος, να πάει από ‘κει που ‘ρθε. Μόνο το καλό του Ολυμπιακού μας απασχολεί. Και για αυτό παλεύουμε. Ο Θρύλος, ωστόσο, σε αυτή τη νέα κατάσταση, στην οποία βλέπουμε τα παιχνίδια να κρίνονται στο ΠΑΡΚΕ, είναι κυρίαρχος. Είναι αγωνιστικά ανώτερος ΟΛΩΝ και ούτε παρασκήνιο χρειάστηκε ποτέ, ούτε «φάρους», ούτε καμία ΕΟΚ. Το μόνο το οποίο όλοι μας θέλουμε, είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα να συνεχίσει να παίζεται ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ. Τέλος. Όσο για τους προπαγανδιστές, τους αφήνουμε στη… χολή τους. Και η ομάδα τους απαντά με αποτελέσματα, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σκέψου απελπισία…

Σκέψου απελπισία…

Πήγαν να… ακυρώσουν τη νέα ήττα τους και το 9-0, προσπαθώντας να φτιάξουν κλίμα… «παραλίγο να νικήσουμε». Αστείοι προπαγανδιστές.