Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 15:54

Ο Ντίνος Μήτογλου είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία, στα τέλη του περασμένου Μάρτη. Και έκτοτε η υπόθεσή του παρέμενε σε εκκρεμότητα. Όχι πια, αφού εκδικάστηκε από τη FIBA και πλέον αναμένει απόφαση.

Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση αυτή αναμένεται να εκδοθεί μέχρι το φινάλε του χρόνου. Μέσα σε τρεις εβδομάδες, το αργότερο, θα έχει γίνει γνωστό και επισήμως, το τι μέλλει γενέσθαι με τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Είναι σαφές ότι ο Μήτογλου θα προτιμούσε μια ποινή δύο ετών και με την έφεση που θα ασκήσει, να ρίξει το διάστημα στους 12 μήνες. Με αποτέλεσμα να μπορέσει να αγωνιστεί ξανά από τον προσεχή Μάρτιο, καθώς η ποινή θα ισχύει από τότε που βρέθηκε θετικός.

Για τον παίκτη φέρεται να έχει ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, στο πρόσφατο παρελθόν. Προφανώς οι άνθρωποι των Πειραιωτών παρακολουθούν την υπόθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σκέψου απελπισία…

Σκέψου απελπισία…

Πήγαν να… ακυρώσουν τη νέα ήττα τους και το 9-0, προσπαθώντας να φτιάξουν κλίμα… «παραλίγο να νικήσουμε». Αστείοι προπαγανδιστές.