Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΟΚ καλεί τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών σε συνάντηση

Η ΕΟΚ καλεί τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών σε συνάντηση
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 - 12:25

Το ενδεχόμενο να μην γίνουν οι αγώνες της Basket League και των υπολοίπων κατηγοριών, το προσεχές Σαββατοκύρακο, λόγω της αποχής των κριτών και των βοηθών διαιτητών (λόγω διαφωνίας με το υφυπουργείο αθλητισμού ως προς την αναγνώρισή τους ως αθλητικούς φορείς), οδηγεί την ΕΟΚ στο να συγκαλέσει συνάντηση, με τους εμπλεκομένους φορείς.

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός το προσεχές Σαββατοκύριακο παίζει εκτός έδρας, με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα την Κυριακή στις 15:45.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σε συνέχεια ανακοινώσεων ορισμένων Συνδέσμων βοηθών διαιτητών (σημειωτών και χρονομέτρων) περί αποχώρησης τους από τα πρωταθλήματα και κατόπιν των ανακοινώσεων που εξέδωσαν οι φορείς του αθλήματος (Ο.Δ.Κ.Ε., Σ.Ε.Π.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Ε.Σ.Α.Κ.Ε.), οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους ουσιαστικά απέρριψαν την πρακτική μονομερών ενεργειών, προτείνοντας διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων και με ξεκάθαρη, όμως, θέση για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η ΕΟΚ καλεί σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( ΕΣΑΚΕ, ΟΔΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ και τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών) την Τετάρτη 14/12 και ώρα 12 στα γραφεία της με θέμα συζήτησης τη δημιουργηθείσα κατάσταση επί του ζητήματος που έχει προκύψει. Επαναλαμβάνουμε ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και ότι μόνο όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να προχωρήσει μπροστά, χωρίς, όμως, μονομερείς ενέργειες και κυρίως, με επίλυση των προβλημάτων με ουσιαστικό διάλογο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης