Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διαιτητές στη Λυών

Οι διαιτητές στη Λυών
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 - 11:57

Επόμενος σταθμός για τον Θρύλο η Λυών και επόμενη έδρα που πρέπει να… «πέσει», εκείνη της Βιλερμπάν. Το μυαλό των Πειραιωτών αφήνει τώρα στην άκρη την τεράστια νίκη επί της Φενέρ, την ισοπεδωτική εμφάνιση και το πολύ ωραίο μπάσκετ, το βράδυ της Τρίτης, στρέφοντας τη σκέψη στο πως θα δοθεί συνέχεια σε αυτό τον θρίαμβο. Στο πως θα επενδύσει πάνω σε αυτόν, με μια καλή εκτός έδρας νίκη, σε μια δύσκολη έδρα…

Η Ευρωλίγκα προχώρησε, το πρωί της Τετάρτης, στον ορισμό και στην ανακοίνωση των ονομάτων, των διαιτητών οι οποίοι θα σφυρίξουν στο ματς της Πέμπτης, στη Λυών, απέναντι στη Βιλερμπάν. Την αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική θα διευθύνουν οι Μπένχαμιν Χιμένεθ (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση και δυσφήμιση

Διαφήμιση και δυσφήμιση

Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Δρόμοι… αντίθετοι. Από το Final 4 και τη μαγεία του Βελιγραδίου, στα ban και στο κλείσιμο της έδρας για τα θλιβερά επεισόδια με τη Ρέτζιο Εμίλια.