Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίδραση απέναντι στη αδέρφια μας

Αντίδραση απέναντι στη αδέρφια μας
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 10:59

Ο Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ είναι εδώ και θέλει να κάνει… καλά Χριστούγεννα. Ιδανική συγκυρία, με ματς στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για ματς Ευρωλίγκας και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (21:00) θέλει να ρεφάρει την κακή ήττα από τη Βιλερμπάν.

Κάθε φορά, κατά την οποία η ομάδα του Βελιγραδίου έρχεται στο ΣΕΦ, είναι μια ιδιαίτερη συγκυρία. Από τη μία υπάρχει η αδερφοποίηση και η σχέση, ανάμεσα σε οπαδούς και συλλόγους, αλλά από την άλλη υπάρχει το «αντίπαλοι για 40 λεπτά, εντός παρκέ». Και εκεί, ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι πήρε το μάθημά του, από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Να δείξει ότι έμαθε πως πρέπει να εμφανίζεται, μέχρι το φινάλε και αν το ματς είναι «δικό του», να το κάνει -όντως- δικό του. Και όχι να αποπροσανατολίζεται και να χάνει τη συγκέντρωσή του.

Τα… εορταστικά στην εξέδρα. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας δένονται με μία ιδιαίτερη αγάπη και φιλία. Με μια σχέση αδερφική. Στο παρκέ αυτά πάνε… περίπατο. Εκεί ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και για αυτή θα παλέψει, απέναντι στην ομάδα του Βελιγραδίου. Ο κόσμος μπορεί και πρέπει να φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, για να ωθήσει την ομάδα προς την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να πάει. Προς τη νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης