Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 19:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός θέλει να συνέλθει από την… άσχημη ήττα, από την Βιλερμπάν, στο τελευταίο δευτερόλεπτο Έχασε με 77-75, ένας ματς που έδειχνε να ελέγχει και αυτό ψυχολογικά, σίγουρα κάνει ζημιά. Συνολικά δεν είναι μεγάλο το κακό, για την ελληνική ομάδα. Είναι στο 9-5 και κρατιέται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Επιστρέφει στην έδρα του και θα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ολυμπιακός σκοράρει 86.4 πόντους στην επίθεση και δέχεται 77.5 στην άμυνα του. Ο ΣάσαΒεζένκοφ είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και ίσως ολόκληρης της λίγκας, αυτή την στιγμή. Αμφίβολος παραμένει ο Φαλ, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ο Ερυθρός Αστέρας άλλαξε το τσιπάκι του. Η αλλαγή προπονητή έφερε ένα απίστευτο σερί νικών στην Ευρωλίγκα, ενώ όλο το κλίμα είναι διαφορετικό. Το σερί μπορεί να σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στην Ολίμπια Μιλάνο, αλλά και πάλι όλα είναι διαφορετικά σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε την σεζόν. Είναι στο 7-7 και την 10η θέση και είναι ξεκάθαρος στόχος τα playoffs. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η μεταγραφή του Καμπάτσο, ο οποίος είναι ο νέος γκαρντ της ομάδας, μετά την περιπέτεια του στο NBA. Δεν παίζει, πάντως, σήμερα. Οι Σέρβοι σκοράρουν 73.6 πόντους στην επίθεση τους και δέχονται 76.6 στην άμυνα τους. Ο Χασάν Μάρτιν, που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι τραυματίας και δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει κόντρα σε παλιούς φίλους. Οι Νέντοβιτς, Κούζμιτς και Μπέντιλ, που έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού, επιστρέφουν στο ΣΕΦ.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Πέμπτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης