Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε το «αιώνιο» ντέρμπι! (photo)

Εκεί βλέπουμε το «αιώνιο» ντέρμπι! (photo)
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 16:50

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει ακόμη μία μεγάλη νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην έδρα του αντιπάλου του! Τζάμπολ στις 21:00 και όλη η θετική μας ενέργεια θα είναι στραμμένη στο ΟΑΚΑ, για να επιστρέψει ο Θρύλος από εκεί με το «διπλό»!

Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό φυσικά και στις 21:00 τα βλέμματά μας καρφώνονται στην οθόνη. Το παιχνίδι μεταδίδεται από το Novasports Prime, αφού το συγκεκριμένο συνδρομητικό κανάλι είναι εκείνο, το οποίο διατηρεί τα δικαιώματα της Ευρωλίγκας.

Μπορεί απόψε ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην είναι στην εξέδρα και οι «απέναντι» να… διψούν για να πάρουν μια νίκη, έχοντας κάνει sold out… Αλλά τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών που θα παρακολουθούν το ματς, θα στέλνουν όλη τους την ώθηση στην ομάδα, για να πάρει το μεγάλο «διπλό». Πάμε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όλοι για έναν! Συν έναν!

Όλοι για έναν! Συν έναν!

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζουν απόψε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά ΚΑΙ για τον Σάσα Βεζένκοφ.