Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο κόσμος σου θα τραγουδά...

Και ο κόσμος σου θα τραγουδά...
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 - 23:01

Μετά την «καρυδάτη» νίκη (71-95) επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Κάστρο» του, την Παρασκευή (6/1). Ο Θρύλος συνεχίζει τη «μάχη» του στην Ευρώπη και στις 21:00, υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη 17η «στροφή».

Στο κρίσιμο ματς με τους Ιταλούς στο -κατάμεστο, όπως αναμένεται- ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, όμως οφείλουν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ, ώστε να πανηγυρίσουν το 11-6 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες κυριαρχούν στη φετινή Ευρωλίγκα, βρίσκονται σταθερά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με ρεκόρ 10-6 και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν νικηφόρα και κόντρα στην ίσχυρη ομάδα του Μιλάνου, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, το «καυτό» ΣΕΦ.

Με το ίδιο πνεύμα, όπως στο μεγάλο «διπλό» επί των «πράσινων» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, πρέπει να αγωνιστεί στο ΣΕΦ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να «καθαρίσει» και την ιταλική ομάδα και να «σκαρφαλώσει» ακόμα πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα! Και αυτό δήλωσε σήμερα (5/1) και ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το ίδιο πεινασμένοι, ενεργειακά στο ίδιο επίπεδο, για να μην έχουμε πρόβλημα».

Να σημειωθεί, ότι ο Θρύλος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Ευρωλίγκας, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο στη 14η (6-10).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης