Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλικός «Παπ» στην Ιταλία! (video)

Θρυλικός «Παπ» στην Ιταλία! (video)
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 11:02

Την Πέμπτη (12/1) το βράδυ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα από τα πιο σημαντικά «διπλά» του στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού χωρίς τον Κώστα Σλούκα, επικράτησε με 85-83 της Βίρτους Μπολόνια, για τη 19η αγωνιστική. Με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στο 12-7 στη διοργάνωση, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές στη «μάχη» με την ιταλική ομάδα! Μεταξύ αυτών, ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αρχηγός του Θρύλου ήταν εξαιρετικός, σε άμυνα και επίθεση. Πραγματοποίησε, ίσως, την κορυφαία φετινή του εμφάνιση. Μάλιστα, το τρίποντο υπό πίεση, για το 80-77 των Πειραιωτών στο 38ο λεπτό (1:25) ήταν «όλα τα λεφτά». Τριποντάρα! Μιλάμε, για το απόλυτο highlight της καταπληκτικής του εμφάνισης κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, σε 30 λεπτά συμμετοχής, μέτρησε 17 πόντους, με 2/2 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 1/3 βολές, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα, τέσσερα κερδισμένα φάουλ και 26 PIR, επίδοση που είναι η καλύτερη του τη φετινή σεζόν.

Ο Παπανικολάου, μάλιστα, έκανε ρεκόρ και σε εύστοχα τρίποντα τη φετινή χρονιά, ενώ οι 17 πόντοι είναι η δεύτερη καλύτερη φετινή του παραγωγικότητα. Στο εντός έδρας ματς με την Άλμπα Βερολίνου, ο «Παπ» είχε σκοράρει 19 πόντους, όμως χθες (12/1) βγήκε… μπροστά σε μία δύσκολη «μάχη», με την απουσία και του Σλούκα. Μεγάλος ματς, μεγάλος «Παπ».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης