Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, είμαστε οικογένεια»

Βεζένκοβ: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, είμαστε οικογένεια»
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 10:33

Δηλώσεις, μετά την «37άρα» (97-60) του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοβ. Ο ηγέτης του Θρύλου δήλωσε, αρχικά: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια, στα υπόλοιπα 30 λεπτά, ήμασταν σοβαροί. Και πλέον, κοιτάμε τη Ρεάλ. Ξέρουμε, ότι το πρωτάθλημα είναι 2-3 ταχυτήτων, αλλά πρέπει πάντα να παίζουμε όπως θέλουμε και για τον εαυτό μας, αλλά και για κάποια παιδιά που μπορεί να έρθουν να σε δουν για πρώτη φορά και θέλουν να σε δουν να παίζεις καλά».

Για τα ματς της Ευρωλίγκας, ο «ερυθρόλευκος» άσος τόνισε: «Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάθε ματς. Πλέον, δεν βλέπεις και πολλά παιχνίδια να μένουν στους 60 πόντους και πρέπει να έχεις το μυαλό σου και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι μια Ευρωλίγκα ανταγωνιστική. Οι ομάδες απέχουν λίγο μεταξύ τους και όλοι μπορεί να κερδίσουν όλους».

Για το Ολυμπιακός-Ρεάλ, ο Βεζένκοβ είπε: «Διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και μαζί με τον κόσμο μας, πάμε για τη νίκη. Τους νιώθουμε δίπλα μας (σ.σ. για το sold out). Είναι πολύ ωραίο και θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί έχουμε χάσει κάποια παιχνίδι εδώ μέσα, που έπρεπε να πάρουμε. Θα δώσουμε το 100%».

Για το κλίμα στην ομάδα του Πειραιά, ο διεθνής φόργουορντ υπογράμμισε: «Είναι ωραίο που παίζει ο ένας για τον άλλον και είμαστε μια οικογένεια».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης