Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ματς με τη Μακάμπι είναι πιο σημαντικό από εκείνο με τη Ρεάλ

Το ματς με τη Μακάμπι είναι πιο σημαντικό από εκείνο με τη Ρεάλ
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 15:44

Δυσκολότερο από το να βρεθεί ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρωλίγκας, είναι το να παραμείνει εκεί. Απέναντι στις δυσκολίες, τις οποίες πλέον θα συναντά κάθε αγωνιστική και με τη Ρεάλ να… καραδοκεί, ο Θρύλος οφείλει να υπερασπιστεί αυτό το οποίο δίκαια κατέκτησε, το αμέσως προηγούμενο αγωνιστικό διάστημα και μέχρι εδώ. Και το ματς το οποίο πλησιάζει, με αντίπαλο τη Μακάμπι, είναι ακόμη πιο κομβικό, από εκείνο το οποίο πέρασε, με τη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός έχει τώρα ακόμη μεγαλύτερο «πρέπει» και οφείλει να ανταποκριθεί. Κάθε αγωνιστική κρίνεται. Είναι ο πρωτοπόρος. Είναι η ομάδα η οποία απολαμβάνει την αναγνώριση όλων των αντιπάλων της. Όλων. Και την οποία όλοι πλέον θα κοιτάξουν να… εκθρονίσουν. Μπροστά υπάρχει δρόμος και ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να επαναπαυθεί. Δεν έχει δικαίωμα να καθίσει… αναπαυτικά στην κορυφή. Η κορυφή έχει… καρφιά, δεν σε αφήνει να… στρογγυλοκαθίσεις επάνω της. Διαρκώς κοιτάζει πως θα σε… ξεφορτωθεί.

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του οφείλουν να είναι ακόμη πιο ισχυροί, ενωμένοι και αποτελεσματικοί, απέναντι στη Μακάμπι. Τώρα είναι που η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει. Να κάνει δήλωση ανωτερότητας και κυριαρχίας. Τώρα είναι που η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να δείξει ότι αξίζει την κορυφή που κέρδισε. Και να την προστατεύσει από… επιδρομές.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης