Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληρότητα και βάθος πάγκου τον οδηγούν

Πληρότητα και βάθος πάγκου τον οδηγούν
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 10:29

Βάθος πάγκου. Μεγάλο προσόν σε μια ομάδα, η οποία θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτήσει την κορυφή. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, αλλά πλέον το δύσκολο, όπως έχουμε επισημάνει, είναι το να παραμείνει εκεί. Και στην προσπάθειά του αυτή, κάθε αγωνιστική, να κρατά την κορυφή δική του, χρειάζεται όλους τους παίκτες του να συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό… Και αυτό γίνεται. Τον Ολυμπιακό δεν οδηγούν μόνο οι «βασικοί» του, αλλά και ο πάγκος του. Και βεβαίως αυτός είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο ο Θρύλος είναι πρώτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σακίλ ΜακΚίσικ: 13 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ. Ταρίκ Μπλακ: 9 πόντοι 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα. Άλεκ Πίτερς: 9 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο. Λαρεντζάκης: 8 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο ολοένα και περισσότερο προσφέρουν στην ομάδα. Δίνουν ουσία και παράλληλα τη δυνατότητα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να ανοίγει το ροτέισον του και να δίνει ανάσες και στην «πρώτη γραμμή» παικτών.

Προσοχή. Δεν διαχωρίζουμε. Όπως γίνεται σαφές, άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε και να θέλαμε. ΟΛΟΙ προσφέρουν σημαντικά στην ομάδα! Είναι σαφές όμως ότι το βάθος του πάγκου του Ολυμπιακού τον ωθεί σε νέα υψηλά στάνταρ, καθώς συνεισφέρει ενεργά και σε μεγάλο βαθμό, στο να έρχονται νίκες.

Διαβάστε επίσης